Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RDA HELP
Author Message
Shandell Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Likes Given: 1
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #1
RDA HELP
I have a goon clone on a smoant battlestar 200w mod. I'm a newb when it comes to RDAs so please bare with me lol

When they set it up for me in store it was reading at 0.34 ohms. It had amazing flavour, like I was taking a bite out of whatever I was vaping. I ended up taking the cotton out and cleaning the coils. Now it's reading at 0.16 ohms and the flavour sucks! I thought it was because I used too much cotton so I've changed the cotton 3 more times and it still sucks. What the hell is going on???
23-08-2017 02:59 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
ecignut Offline
Squonk and Toodle Club Member
*******
Senior Staff

Posts: 11,117
Likes Given: 15,945
Likes Received: 18,550 in 8,713 posts
Joined: Apr 2015
Reputation: 212
Post: #2
RE: RDA HELP
Hi Shandell - welcome to the forum. Check that the post screws are tight you might have loosened one when re-wicking.
23-08-2017 03:04 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
[-] The following 1 user Likes ecignut's post:
Shandell (08-23-2017)
Fatboy Offline
FreeCycle Member
*******
Senior Staff

Posts: 6,717
Likes Given: 19,596
Likes Received: 9,520 in 4,587 posts
Joined: May 2016
Reputation: 169
Post: #3
RE: RDA HELP
Welcome to TVF Shandell, that's an odd one...if it read 0.34 and one coil contact got damaged, your resistance would have doubled, not divided....I suggest maybe removing the RDA and press the fire button - then reinstall and it should reset to the correct resistance...
23-08-2017 10:45 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply